93 119 95 85
Truca'ns

Especialitats / Reumatologia

QUÈ ÉS LA REUMATOLOGIA?

La Reumatologia és una especialitat mèdica que es dedica al diagnòstic de malalties en les articulacions, músculs, tendons, lligaments i ossos. Tracta més de 200 malalties que poden afectar al conjunt del nostre cos.

L’especialitat en reumatologia està dirigida pel director mèdic de DL CLINICS, el reumatòleg Dr. David Vázquez Corbacho.

ECOGRAFIA MUSCULOESQUELÈTICA I ARTICULAR

S’empra per al ràpid diagnòstic de problemes musculars i articulars amb l’avantatge de ser una tècnica d’imatge totalment segura sense irradiar raigs X. A més, facilita les infiltracions de Plasma Ric en Plaquetes (PRP), líquids biològics (àcid hialurònic), corticoides i s’usa també per a l’artrocentesi (extracció de líquid de les articulacions inflamades). 

A DL CLINICS trobaràs la darrera tecnologia en ecografies musculoesquelètiques i articulars. 

ecografía rodilla mujer

INFILTRACIONS

Per al tractament de l’artrosi i el desgast articular, tant en esportistes com en persones que no practiquin activitat física regular, l’administració en l’aparell locomotor de preparats de Plasma Ric en Plaquetes (PRP), també anomenats factors de creixement, o l’administració de substàncies lubricants a les articulacions com l’àcid hialurònic són efectives durant diversos mesos sense la necessitat de consumir altres tractaments antiinflamatoris o analgèsics via oral.

Pel que fa a les infiltracions de corticoide consisteixen en l’administració d’un medicament aintinflamatori que regula la inflamació i el sistema immunitari. Aquest tipus d’infiltració amb efectes terapèutics és convenient utilitzar-la en períodes curts de temps a causa dels possibles efectes secundaris en el metabolisme i ha de ser indicada i infiltrada per un especialista en patologia reumàtica.

infil

ALTRES PATOLOGIES

Malaltia metabòlica produïda per una acumulació de microcristalls d’una sal d’àcid úric, sobretot en les articulacions, ronyó i teixits tous. És una de les poques patologies reumàtiques que es cura.

Preguntes freqüents

MÚTUES

Si pertanys a alguna de les següents companyies asseguradores pots demanar cita amb l’especialista en reumatologia a DL CLINICS:

 

DL CLINICS també col·labora amb el centre FISIO GRANOLLERS per aquells pacients que necessitin tractar lesions musculotendinoses, articulars o lligamentoses.

VISITA PRIVADA
Primera visita
Visites successives
Visita + Ecografia
Ecografia
Infiltració corticoide
Infiltració àcid hialurònic
Infiltració PRP