93 119 95 85
Truca'ns

Especialitats / Reumatologia (Portfolio)

 

QUÈ ÉS LA REUMATOLOGIA?

La Reumatologia és una especialitat mèdica que es dedica al diagnòstic de malalties en les articulacions, músculs, tendons, lligaments i ossos. Tracta més de 200 malalties que poden afectar al conjunt del nostre cos.

 

ECOGRAFIA MUSCULOESQUELÈTICA I ARTICULAR

S’empra per al ràpid diagnòstic de problemes musculars i articulars amb l’avantatge de ser una tècnica d’imatge totalment segura sense irradiar raigs X. A més, facilita les infiltracions de Plasma Ric en Plaquetes (PRP), líquids biològics (àcid hialurònic), corticoides i s’usa també per a l’artrocentesi (extracció de líquid de les articulacions inflamades).

INFILTRACIONS

Per al tractament de l’artrosi i el desgast articular tant en esportistes com en no esportistes, l’administració en l’aparell locomotor de preparats de Plasma Ric en Plaquetes (PRP), també anomenats factors de creixement, o l’administració de substàncies lubricants a les articulacions com l’àcid hialurònic són efectives durant diversos mesos sense la necessitat de consumir altres tractaments antiinflamatoris o analgèsics via oral.


MÚTUES

Si pertanys a alguna de les següents companyies asseguradores pots demanar cita amb l’especialista en reumatologia a DL CLINICS: