93 119 95 85
Truca'ns

Intralipoterapia anticel·lulítica

intralipoterapia para celulitisLa majoria de dones pateixen el que anomenem cel·lulitis, en molts casos des de l’adolescència, quan apareixen els primers símptomes.  Un dels tractaments anticel·lulítics que millors resultats donen per eliminar la “pell de taronja” és la intralipoterapia amb Alidya. Aquest tractament està especialment indicat per lluitar contra els petits cúmuls de greix localitzats que no responen ni a exercici ni a dietes.

Intralipoteràpia, què és?

La intralipoteràpia consisteix en microinjeccions d’una potent solució aquosa, biocompatible i reabsorbible anomenada Alidya que destrueix per sempre les cèl·lules de teixit adipós, de forma controlada i indolora, que acabaran sent eliminades de manera natural a través del sistema limfàtic. Aquesta solució s’aplica directament a la zona a tractar mitjançant unes microcànules flexibles. És un tractament mínimament invasiu, però molt efectiu que permet, en  poques sessions,  fer desaparèixer l’adipositat localitzada.

Quines zones es ponden tractar amb intralipoteràpia anticel·lulítica?

La cel·lulitis o pell de taronja es localitza especialment a les cuixes, els malucs i la regió glútia, però també pot donar-se en altres zones del cos com l’abdomen, la part baixa de l’esquena o fins i tot en els braços. La intralipoteràpia anticel·lulítica ha demostrat la seva eficàcia en totes aquestes zones.

Per què apareix la cel·lulitis?

La cel·lulitis o pell de taronja és un trastorn que afecta la pell i als teixits subcutanis. Es forma com a conseqüència de deficiències en la circulació, el retorn venós i limfàtic que originen un augment del teixit adipós formant nòduls de greix, aigua i toxines.

Hi ha moltes causes que poden explicar l’aparició de la pell de taronja, però factors com la genètica, hormonals, una alimentació poc equilibrada, l’abús del tabac, el consum excessiu d’alcohol i un ritme de vida sedentari solen ser els detonants o els agreujants d’aquest problema. Tot i portar uns hàbits de vida saludables també pot aparèixer, ja que hi ha certs tipus de medicaments o d’alteracions, com les varius o algun problema hepàtic o renal, que poden agreujar la cel·lulitis.