93 119 95 85
Truca'ns

Peeling facial

peeling médico

El peeling mèdic laboral és un tractament molt efectiu per eliminar la capa superficial de cèl·lules mortes, aconseguir més uniformitat del cutis, millorar les arrugues generalitzades a la cara i millorar les marques i línies d’expressió més profundes. D’aquesta manera, permet que el cutis llueixi en tota la seva esplendor.

 

El peeling és una tècnica no quirúrgica que permet eliminar les capes més superficials de la pell maltractada, mitjançant una sèrie de substàncies exfoliants (àcid salicílic, àcid làctic, àcid glicòlic …). El peeling químic té diverses aplicacions entre les que trobem:

 

  • Rejoveniment facial amb el tractament d’arrugues fines (sobretot, les existents sota dels ulls i al voltant de la boca) i de les arrugues suaus en tot el rostre provocades pel fotoenvelliment. Cal destacar que les arrugues més profundes també milloren notablement i redueixen el seu plec.
  • Tractament de taques ja siguin solars, taques per anticonceptius o melasmes.
  • Tractament de la pell amb textura rugosa i / o excessivament porosa que dóna a la cara un aspecte aspre i rude. El peeling aconsegueix una millora de l’aspecte i el tacte de la pell, millorant la seva qualitat.

 

Existeixen diferents tipus de peelings que el metge especialista en medicina estètica adaptarà tant al tipus de pell del pacient com a les circumstàncies d’aquesta. Així, tant el principi actiu utilitzat com el nombre de sessions, la freqüència d’aquestes, la dosi o el temps d’exposició variaran d’una persona a una altra.

 

Els tractaments solen durar entre 30 i 60 minuts i estan distanciats entre si amb un mínim d’una a dues setmanes. No requereix anestèsia i el pacient pot reincorporar-se a la seva vida quotidiana de manera immediata, tot i que haurà de seguir escrupolosament els consells del seu metge, especialment pel que fa a la protecció del sol.

 

Tot i que el peeling mèdic laboral millora la qualitat general del cutis, no tracta la flacciditat ni la pèrdua de l’oval facial, així com tampoc està recomanat per a tractar les bosses dels ulls o les parpelles caigudes. En el primer cas, es pot tractar amb mesoteràpia facial, quan és molt incipient, o amb fils tensors. En el segon, es requereix de la cirurgia plàstica per eliminar l’excés de greix de les bosses o la flacciditat de les parpelles.

 

Aquest tipus de tractament està desaconsellat a l’estiu, i es recomana que es dugui a terme entre els mesos d’octubre a abril.