93 119 95 85
Truca'ns

Botox

Tratamiento con botox

La infiltració de bótox o toxina botulínica és un tractament que permet atenuar les arrugues d’expressió donant com a resultat un aspece rejovenit. 

El Bótox és, segurament, el tractament de medicina estètica més sol·licitat per acabar amb les arrugues d’expressió, és a dir, aquelles que es formen al llarg dels anys com a conseqüència dels moviments continus que realitzen els nostres músculs facials quan gesticulem a regnes, en parlar, en enfadar-nos, en dormir … quan som joves aquestes arrugues a penes es noten quan el rostre està relaxat, però a mesura que complim anys la pell acaba marcant aquestes arrugues encara que no gesticulem.

Com funciona el Bótox?

El Bótox s’utilitza per debilitar de manera temporal la funcionalitat del múscul que ha provocat l’arruga pel seu continu moviment de contracció. En relaxar aquest múscul, l’arruga acaba per suavitzar i difuminar-se, aconseguint així que la cara recuperi un aspecte més jove.

On s’aplica?

Depèn de l’arruga que es desitgi tractar. Però habitualment s’aplica a l’entrecella (una de les arrugues que més ens preocupen tant a homes com a dones, ja que ens dóna un aspecte enfadat o preocupació constant), en les arrugues frontals i en les periorbitales (al voltant dels ulls).

Quant de temps dura el tractament de Bótox?

Depèn d’alguns factors, però, habitualment, els resultats solen durar uns 6 mesos.

Quan es veu el resultat?

Els resultats són apreciables a partir del quart o cinquè dia, però no serà fins passats 15 dies quan podrem observar el resultat complet.

Qui aplica el Bótox?

Sempre ha de ser un metge estètic titulat i amb experiència qui injecti el botox per garantir tant els resultats com un diagnòstic precís.

Quan s’ha de començar a utilitzar Bótox?

És ideal no esperar que les arrugues d’expressió estiguin tan marcades que fins i tot amb la cara en repòs siguin molt visibles. Tot i que no hi ha una edat ideal, ja que depèn molt de cada persona, és aconsellable recórrer al tractament de botox quan les arrugues comencen a notar-se però no de manera excessiva, ja que la prevenció és la millor manera de fer perdudar un aspecte jove.

És segur aquest tractament de medicina estètica?

Per descomptat. El Bótox és un medicament molt segur que s’utilitza en medicina estètica des de fa més de 20 anys amb excel·lents resultats. Però a més, el Bótox és emprat habitualment en moltes altres especialitats mèdiques, com neurologia, oftalmologia, etc.