93 119 95 85
Truca'ns

Augment de llavis i perfilament

medicina estética facial aumento de labiosL‘augment de llavis és un dels tractaments més sol·licitats per pacients amb menys de 35 anys. Entenem per uns llavis bonics aquells que són voluptuosos, turgents, simètrics i ben definits. I això no és només una moda, ja que des d’èpoques antigues i en totes les cultures, hem pintat els nostres llavis amb carmins i ceres per donar-los una forma i volum més atractius.

 

Avui dia, la medicina estètica ens permet millorar l’aspecte dels nostres llavis ja sigui atorgant-los més volum, millorant asimetries o perfilant el seu contorn.

 

Tant l’augment de llavis com el perfilament o la correcció d’asimetries s’aconsegueixen injectant un material biocompatible i reabsorbible, habitualment àcid hialurònic, dins de la mucosa labial. Aquesta tècnica sol requerir de diverses sessions per aconseguir un resultat més progressiu i natural.

 

Després de cada sessió, la recuperació és pràcticament immediata, de manera que la pacient pot reincorporar-se a la seva vida quotidiana immediatament sempre que segueixi els consells del seu metge estètic. L’àcid hialurònic és un material reabsorbible de manera que, per mantenir el resultat en el temps, serà necessari repetir el tractament passats al voltant d’un any.