93 119 95 85
Truca'ns

Farciment d’arrugues amb àcid hialurònic

relleno de arrugas con ácido hialurónicoLes arrugues facials són, sens dubte, un dels aspectes que més denoten l’envelliment facial. El farciment d’arrugues amb àcid hialurònic ha demostrat ser un dels millors tractaments i més eficaços per atenuar i tornar a la cara un aspecte jove i vital.

 

L’àcid hialurònic és una substància ja present de manera natural en la nostra pell, la funció de la qual és la de de retenir aigua, aportant així hidratació i volum. Aquesta substància es degrada de manera natural i, mentre som joves, l’organisme la reposa. Però a mesura que passen els anys, el nostre cos perd aquesta capacitat i és llavors quan apareixen la pèrdua de volum, les arrugues … L’àcid hialurònic s’aplica mitjançant unes microinjeccions que omple els plecs de la pell que provoquen les arrugues, conferint volum i rejovenint l’aspecte de la cara.

 

Aquest efecte d’aquest tractament sol durar uns 9-12 mesos en funció de l’edat, l’estat de la pell, de la zona injectada, de l’estil de vida, de si el pacient és fumador, etc. Pel que serà necessari tornar a repetir la sessió un cop l’any per mantenir el resultat.

 

El pacient pot reincorporar-se a la seva vida quotidiana immediatament després del tractament.